Beoordelingen van Sushi 8 Deurne

Recente recensies

5.0
Hanneke
gisteren

Alleen jammer dat we de app niet kunnen downloaden via de playstore.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Niel
gisteren

Beste sushi uit Deurne en omgeving!

Henry
22 januari 2022

Was echt heerlijk

David Jansen
19 januari 2022

We hebben uitgebreid kunnen proeven aangezien we twee boxen hadden en wat extra. De volgende rollen vielen niet in de smaak bij ons: bliktonijn rollen, rollen met vlees. Overige voldeed wel aan de verwachting. De zeewiersalade was zeer karig, mag dubbele hoeveelheid zijn voor die prijs (3,95).

Helene
18 januari 2022
Chantal
17 januari 2022

Heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

a. van de Wildenberg
17 januari 2022

We hebben heerlijk gegeten. Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ellen
17 januari 2022

Waren vroeger dan gepland maar kwam goed uit:) was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Charles
16 januari 2022
Nicky boerenkamp
16 januari 2022

Eten is goed.alleen jammer als je extra pittige mayonaise bijbesteld je deze er niet bij krijgt.ondanks dat het duidelijk op de bon staat helaas.

Bregje
12 januari 2022

Wat een feestje die sushi van jullie!!!!

Jana
10 januari 2022

Sushi smaakt heerlijk !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aldenzee
10 januari 2022
Frank
10 januari 2022
Mario Verburgh
10 januari 2022

Afspraak bestelling van €100,- om 19:00 was pas om 19:30 klaar. Verder de kwaliteit was goed en lekker. Jammer dat er te weinig soja saus erbij was gedaan. Wel voldoende wasabi en gember.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miriam Stevens
8 januari 2022

Het ziet er geweldig uit. Goede kwaliteit producten en heerlijke smaak.

Sushi
7 januari 2022
A v L
6 januari 2022

Bestelling wordt volgens bezorgtijd om 18:15 uur bezorgd, om 18:30uur nog geen sushi. Gebeld om te kijken of het goed gegaan is het bestellen. Kreeg een medewerker aan de lijn, die vrij vaag was en niet duidelijk. Om 19.10 werd onze sushi bezorgd. Ik vind het jammer dat we zo lang hebben moeten wachten, ivm andere afspraak hebben we de sushi snel op gegeten en niet kunnen genieten van het eten.

Marianne
5 januari 2022

Heerlijk gegeten!

wim gerrits
3 januari 2022
Anke
3 januari 2022

Sushi is altijd super lekker! Jammer dat de bezorging altijd te laat is een er wel op het bonnetje staat dat die op tijd is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

WvH
3 januari 2022
Janneke
3 januari 2022

Wederom heerlijk!! En bezorgd op afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erica
1 januari 2021

Had besteld voor 17.00 uur maar werd al om 16.40 u. Dat was wel erg vroeg om te gaan eten. Verder was t wel lekker.

👍🏻
1 januari 2021
Peter van de Mortel
1 januari 2021

Sushi was lekker.., maar viel sneller uit elkaar dan gewend van Sushi8

Johan
1 januari 2021

Weer top

Franka
1 januari 2021

Altijd op tijd en altijd lekker

Anita
31 december 2021

Super lekker!!!

Kasia
31 december 2021
Van der Vleuten
31 december 2021

Erg goed!

M Damen
31 december 2021
Ellen
31 december 2021

Heerlijke sushi op oudjaarsavond

Henk
31 december 2021
Inge
31 december 2021
Ellen
30 december 2021

Werd later bezorgt als aangegeven maar krijgt netjes te weten en excuses. Alles was wel warm en vers.

Vd heuvel
29 december 2021
E
29 december 2021
Moniek van Lieshout
29 december 2021

Het was top bedankt

C
29 december 2021
Annie van Rijt de
29 december 2021

Erg tevreden !

Mark
27 december 2021

Heerlijke Sushi, verrassend lekkere nieuwe combinaties

Marjo
27 december 2021

Verrukkelijke sushi gemaakt van uitsluitend verse producten en prachtig opgemaakt! Wij genieten elke keer weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

F.
26 december 2021

Iets eerder dan de afgesproken tijd bezorgd, maar was geen probleem voor ons. Was heerlijk zoals altijd.

Lukasz
25 december 2021

Everything was delicius

Peter
25 december 2021

Heerlijk!! En dat op 1e kerstdag 🍣👍

Coramay
25 december 2021

Heerlijk gegeten,

Eveline van Lierop
25 december 2021

We hebben echt super lekker gegeten !!! De keuze is reuze en iedere smaak was echt heerljjk!! En dat op kerstavond, 17:15 online besteld en 18:30 afhalen, dat had ik niet verwacht. Ik schrijf nooit recensies maar deze vond ik de moeite waard! Wij gaan nog vaker bestellen !

J Kitprayoon
24 december 2021
Marlie Kragt
23 december 2021

Heerlijke pokeybowl en sushi gehad!! Levering precies op de aangegeven tijd.

Judith
23 december 2021

Heel erg lekker, prijs / kwaliteit is top!!

-
20 december 2021
Lenie Schellevis-vd Knijff
19 december 2021

Altijd lekker

Renate
18 december 2021
M van der spek
17 december 2021
Ingrid
16 december 2021

Heerlijk gegeten en de bezorging was stipt! Zeer tevreden 👍🏼

Aron
15 december 2021
Helma Leopold
14 december 2021

Top vega eight bowl besteld en afgehaald, stond keurig klaar. Heel erg lekker gerecht, dat ik zeker nogmaals ga bestellen. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Kayleigh
14 december 2021

Enige opmerking: duidelijk aangegeven welke sushi voor een zwangere was maar alles zat door elkaar. Heel jammer! Verder erg lekker en netjes op tijd geleverd.

Erica Ernst.
14 december 2021

In een woord…mmmmmmmmmmnn

Marianne
13 december 2021

Hele lekkere sushi!! We hebben ervan genoten. En ook nog perfect op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annemarie Hendriks
13 december 2021

Sushi was echt top! Flesje sojasaus was in eerste instantie vergeten maar direct nabezorgd. Goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mario Verburgh
12 december 2021

Heerlijk vers gemaakt en de gefrituurde Japanse garnalen worden pas klaargemaakt bij ophalen zodat ze vers en knapperig blijven. Vriendelijke service en alles van hoge kwaliteit. Een aanrader voor een heerlijke sushi maaltijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carla Aldenzee
11 december 2021

Geweldig lekker super !!!

Keet
11 december 2021

Het eten was lekker en het is netjes bezorgd. Alleen was het eten een half uur te vroeg. En omdat we ook warme gerechten erbij besteld hadden was dat wel een min punt. Ons bezoek was er namelijk nog niet.

Marielle
10 december 2021

Zoals gebruikelijk alles correct ontvangen. Het was weer erg lekker. Prima

Jirarat
7 december 2021

Lekker sushi

Helmi Baten
6 december 2021

De sushi was goed en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kayleigh Martens
5 december 2021

Super lekkere sushi! Goed gemaakt en lekkere rollen. Valt ook niet elkaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vera
5 december 2021

Het eten was een kwartier te laat

Jopie
4 december 2021
Vd Heuvel
4 december 2021

Zeer lekker gegeten was weer top

E Aldenzee
4 december 2021

Gewoon 1 woord, heerlijk!

Hennie
3 december 2021

In 1 woord TOP!!

Maikel Munsters
30 november 2021

Hoewel de bezorger erg vriendelijk en beleefd was en we hem ook niets kwalijk nemen. Vind ik het belachelijk dat we met een verwachte bezorgingstijd van 18:15 onze bestelling pas om 19:00 bezorgd kregen. We hebben hier precies een uur en 45 min op moeten wachten. Uiteraard waren de warme gerechten niet meer lekker. Sushi kwaliteit was en is overigens altijd prima.

Jeroen
28 november 2021

Altijd super lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Judith Kusters
28 november 2021

Tijdstip van bezorgen helaas 1/2 uur later dan gepland. Hadden wel netjes gebeld dat het 20 minuten later werd, echter belde 5 minuten na afgesproken tijdstip. De sushi was heerlijk dat dan weer wel.

Janssen
27 november 2021

Was erg lekker, een aanrader

W de Haas
27 november 2021

Vers, fris, alle smaken proef je niets overheersend gewoon erg goed.zeker aan te raden.

Ilse
27 november 2021

Het was heerlijk en vers

Yvonne
27 november 2021

Ik bestel meerdere keren per week sushi en ze stellen nooit teleur!

Margreet
26 november 2021

Het was heeerlijk, lekker vers en zag er mooi uit

Corine van de Mortel
26 november 2021

De sushi is echt heerlijk, net als de sushi bowls 😊 Bezorging is prima!

Laurens
23 november 2021
Meike knapen
23 november 2021

De sushi is heerlijk

Claassen
21 november 2021

Heerlijk! Iedere keer opnieuw!

Aukje
21 november 2021
Fam. S
20 november 2021

Levering volgens afspraak, heerlijke verse sushi, top!!!

Bert Welten
19 november 2021

Zou rond 18:15 uur bezorgd worden, was uiteindelijk pas 18:45 bezorgd

Glenn Althuizen
18 november 2021

Niet zo lekker als normaal. Vooral de zalm en tonijn smaakte minder vers.

Reactie van Sushi 8

Dag Glenn, vervelend om te horen dat de bestelling deze keer tegen viel, de sushi was wel vers. Hopelijk smaakt het de volgende keer wel weer zoals vanouds! - Team Sushi Eight

Hilde
18 november 2021

Heerlijk en super snelle en vriendelijke bezorging

Vivian
14 november 2021

Het was weer lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thijs Peters
14 november 2021

Het eten was heerlijk. Verbeterpunten: * Volgende keer meer Soja saus er bij doen * Er wordt alleen bezorgd in Deurne en niet in omliggende dorpen. Dat is wel beetje jammer. Maar verder was de sushi heerlijk voor een schappelijke prijs

Reactie van Sushi 8

Dag Thijs, bedankt voor je review. We zullen uw aandachtspuntjes in acht nemen en zien u graag een volgende keer terug! - Team Sushi Eight

Xander Verheggen
14 november 2021

Sushi was echt weer overheerlijk. De wachttijd was al lang bij t bestellen (>1,5 uur), en vanaf de melding dat bezorging onderweg was, normaal gezien 5-10 min, dan was de timing ook goed geweest, maar nu duurde het langer dan 20 min, werd t nog later dan 19u, dat was jammer. Gelukkig was de sushi overheerlijk.

Miranda Franssen
14 november 2021

Was erg lekker!

Marleen
13 november 2021

Normaal altijd goed! Nu gaven ze aan, bestelling onderweg en was deze er pas een half uur later. Waarvan 20 minuten na geschatte bezorgtijd. Warme gerechten waren koud.

Mari
13 november 2021

Smaak was top 👌🏻

Loes
12 november 2021

Heerlijke sushi !

Anke
10 november 2021

Het was heerlijk, presentatie was goed. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Enige verbeterpunt: de sushi met kip. Kip was een beetje taai. Rest was top.

Reactie van Sushi 8

Dag Anke, heel erg bedankt voor het compliment. We zijn blij dat u onze sushi lekker vindt. Uw feedback over de kip zullen we in acht nemen. Graag tot snel - Team Sushi Eight

Laurens
9 november 2021
A
9 november 2021
Cindy Kuunders
8 november 2021
Loes
7 november 2021

Aangegeven dat ik het om 19u wilde ontvangen. Had ongeveer uur vooraf besteld. Om 19.08 kreeg ik telefoontje dat bezorging ongeveer 15min later zou komen. Dat was al te laat, maar wel vriendelijk dat ik gebeld werd. Echter kwam de bestelling pas om 19.56u. Bijna een uur later dan gevraagde bezorging. Er was alleen een sorry. Vond ik zeer slechte zaak. Als je weet dat het zo druk is, zet dan het tijdslot dicht of laat het op tijd weten. En ben dan realistisch want zeggen 15min later en het wordt vervolgens 48min later is not done. Eetlust was grotendeels weg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi 8

Dag Loes, vervelend om te horen dat u een uur op uw bestelling heeft moeten wachten. We willen u hierin graag tegemoet komen. Zou u een mailtje kunnen sturen naar info@sushi-eight.nl? Dan pakken we uw klacht daar verder op - Team Sushi Eight

Manon
7 november 2021

Het eten smaakte weer heerlijk. Helaas wel weer ruim 40 minuten vertraagd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Iris L
7 november 2021

De bezorging kwam stipt op tijd. Heel fijn! En de sushi was echt heerlijk. Voor vegetariërs ook veel keuze. Hartelijk bedankt. Als we weer in de buurt zijn, komen we zeker terug.

Alex
7 november 2021

heerlijke, smakelijke sushi!

Camp
6 november 2021

Heerlijk het was heel lekker

Reactie van Sushi 8

Heel erg bedankt voor uw opbouwende review! We hopen u snel weer terug te zien - Team Sushi Eight

Carla Aldenzee
6 november 2021

Het was heerlijk

Iris
6 november 2021
Anoniem
6 november 2021

Was heel lekker en meer als genoeg. We hadden een menu besteld

Mariette
1 november 2021

Het zag er allemaal heerlijk uit, we hebben heel lekker gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi 8

Dag Mariette, fijn dat u heeft genoten van onze sushi! We zien u een volgende keer graag terug - Team Sushi Eight

R
1 november 2021

Het eten was erg lekker! Ik heb vanaf het moment van bestellen tot aan de bezorging meer dan 2 en een half uur gewacht. Op het moment van bestelling gaf de site aan dat de wacht tijd anderhalf uur zou zijn. Dat was vervelend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi 8

Beste klant, vervelend dat u zo lang op uw bestelling heeft moeten wachten. Als u een mailtje stuurt naar info@sushi-eight.nl pakken we uw klacht daar graag verder op - Team Sushi Eight

Veerle
31 oktober 2021

Vers, goed van smaak ,echt genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stefan
30 oktober 2021

Zeer lekkere Sushi. Kwaliteit en prijs waren top.

Roland
30 oktober 2021

Super lekker !!!

Ans
30 oktober 2021

Hoi.. Sashimi besteld maar was niet zo lekker!! De plakjes tonijn en zalm zijn echt veel te dik gesneden! Wat dunnere plakjes is beslist lekkerder! De sushi was heerlijk!!

Lizzy
30 oktober 2021

Blij verrast door gewoonweg heerlijke, verse sushi! Smaakvol en lekkere combinaties!

Reactie van Sushi 8

Dag Lizzy, heel erg bedankt voor uw positieve feedback! Graag tot snel - Team Sushi Eight

Chantal
29 oktober 2021

Ondanks 4 x (na)bellen door Sushi8 zelf, toch nog een verkeerde levering, maar de snelheid van correctie van de levering en de kwaliteit van het eten maakte dat (dit keer) goed.

benny rijsewijk
29 oktober 2021
Hendriks
29 oktober 2021

Op tijd, goede grote sushi's en lekker!

Vd Broek
29 oktober 2021
Alex
29 oktober 2021

Heerlijke poke bowl!

Reactie van Sushi 8

Dag Alex, fijn om te horen dat de poke bowl in de smaak valt! We hopen u graag snel terug te zien - Team Sushi Eight

Anoniem
28 oktober 2021

Heerlijk vers en smaakte goed!

Jolanda
26 oktober 2021

Super lekker en zeer goede prijs kwaliteit verhouding 👍

Karin
25 oktober 2021

Lekkere sushi, vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daniëlle
24 oktober 2021

Zeer goede kwaliteit. Zag er erg mooi uit. En erg lekker!

Lenie Schellevis-vd Knijff
23 oktober 2021

Altijd lekker

Mandy
23 oktober 2021

Lekkere sushi en vriendelijke bezorging. Helaas is de sushi elke keer bij bestellen te laat geleverd.

Peter
23 oktober 2021

Super lekker!!

berkers
23 oktober 2021
Van den Broek
22 oktober 2021

Echt een verschil in kwaliteit met vorige week, toen was het echt zalig, nu vonden we het matig..

Yfke
21 oktober 2021

Heerlijk! Juiste temperatuur en vlot geleverd.

Boerenkamps
18 oktober 2021
Renate
18 oktober 2021
Van den Broek
17 oktober 2021

Wederom heerlijk!! De beste in Deurne!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi 8

Heel erg bedankt voor het compliment! We hopen u snel weer te zien en we hopen natuurlijk dat we de beste blijven ;-) - Team Sushi Eight

M Primeau
15 oktober 2021

Helaas misten we wat van onze bestelling. De rest was super!

Reactie van Sushi 8

Beste klant, vervelend dat uw bestelling niet compleet was. Als u een mailtje stuurt naar info@sushi-eight.nl gaan wij kijken hoe we u tegemoet kunnen komen - Team Sushi Eight

van Griensven
14 oktober 2021

Het stond mooi op tijd klaar. Het was erg leuk opgemaakt en smaakte voortreffelijk. Complimenten, er zullen meer bestellingen volgen :).

M.
9 oktober 2021

Netjes op tijd, eten was heerlijk, weer top 🙌🏻

Petra Manders
7 oktober 2021
Kevin Verbruggen
7 oktober 2021

Wederom lekker!

Saskia
7 oktober 2021

Alles heerlijk prima

Veeneman
5 oktober 2021
Aldenzee
4 oktober 2021

Heerlijk weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik
4 oktober 2021

Goede kwaliteit, heerlijk en originele variaties. Hier zien ze me vaker terug

Loes
28 september 2021

Bezorging bijna half uur later dan gepland

Suus
28 september 2021

Super lekker echt genoten

Henry
28 september 2021

Netjes optijd, en sushi was echt heerlijk. We gaan vaak sushi restaurants af. Dus had zulke kwaliteit niet verwacht van een take away. Echt een aanrader!

Marlon
26 september 2021

Prijs kwaliteit is goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roos
26 september 2021

Erg lekker(!), goed op tijd en vriendelijk!

Ingrid Wolbers
25 september 2021

Heb nu al een paar keer bij jullie besteld, elke keer weer topkwaliteit! Bestelling is altijd op tijd klaar en in orde!

munsters
25 september 2021
Kim
25 september 2021
Mark
24 september 2021
Ringo Windsant
21 september 2021

Super lekker!!! En fresh!!!

Matthijs van der spek
21 september 2021
Suzan
19 september 2021
Marcel
19 september 2021

Sushi was wat droog, minder lekker dan vorige keren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
18 september 2021
Snellens
13 september 2021
Familie van den Heuvel
12 september 2021

Prijs kwaliteit goed. Hoeveelheid had meer mogen zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M Primeau
12 september 2021

Heerlijk en bezorging was op tijd en heel vriendelijk!

Stevens
10 september 2021
FvV
9 september 2021

Altijd op tijd bezorgd en altijd heel lekker en in fijne schaaltjes geleverd. Top!

JFeller
6 september 2021

Bestelling correct, en keurig verzorgd netjes op de afgesproken tijd. Rijstsmaak vond ik beetje aan de flauwe kant, mistte de typische rijstazijnsmaak verder mooi gemaakte gerechtjes en verder veel smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Famke Philips
6 september 2021

optijd klaar, lekker en goede prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inge Coolen
6 september 2021

Mijn man en ik hadden beiden een pokebowl. Daar stond bij vermeld dat er avocado bij zou zitten, helaas bij geen van beide avocado.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerdie
5 september 2021

Goede service!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sin
5 september 2021

Echt supersnel bezorgd!

Stefanie
5 september 2021

De dipsausjes bij mijn gyoza en ebi fry zaten er niet bij. En bij mijn chicken lovers box waren ze de yakitori vergeten (dit laatste heb ik voor gebeld en deze kwamen ze gelukkig alsnog brengen). De rest was gelukkig wel zoals gewoonlijk super van kwaliteit en precies op tijd bezorgd.

Eric
5 september 2021

Binnen een uur na bestelling bezorgd. Kwaliteit top en alles kraak vers. Erg tevreden. Prijs/kwaliteit, je krijgt meer dan verwacht.

sushilover
3 september 2021

iets teveel topping chrunchie en helaas geen soja saus bij gekregen verder smaakte het weer goed!

Marianne
1 september 2021

Het eten was heerlijk!! Prijs- kwaliteit is top. Bezorging perfect op tijd en door een hele vriendelijke man.

Hennie
31 augustus 2021

Op sommige zat erg veel topping(gefrituurde mihoen ofzo)mag wel iets minder...voor de rest erg lekker en meer dan genoeg!

N van Poorten
31 augustus 2021

Lekkere sushi, meerdere bakjes waren omgevallen, en zoveel ‘vermicelli’ op de sushi dat we niet meer konden zien wat voor sushi het was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erwin
30 augustus 2021

Bezorging was goed. Alleen wel een half uur later dan was aangegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aldenzee
29 augustus 2021

Super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mariëlle van Rossum
29 augustus 2021

Heerlijke sushi, veel keus, prima prijs kwaliteit verhouding.!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik
28 augustus 2021

Al veel aanbieders geprobeerd maar deze tot heden de beste: vers, lekker en vernieuwende variaties. Zeker n aanrader!

Yvonne
27 augustus 2021
Liv
26 augustus 2021

Lekker🥰

Matthijs van der Spek
24 augustus 2021
Yvette
24 augustus 2021

Het zag er mooi verzorgd uit en smaakte heerlijk! Zeker de moeite waard!

Y baaten
24 augustus 2021

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carolien
22 augustus 2021

De 🍣 was weer geweldig!! En de bezorging was ruim op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tan
22 augustus 2021

Vaker gegeten bij Sushi8, maar de gebakken dingen (chicken karaage, garnaal) waren nu te zout, dat is jammer. Verder waren de mini loempia's leeg, en de gyoza was droger dan anders. Ook was de wasabi minder scherp dan anders. Enfin, we hebben wel eens beter gehad bij Sushi8, hopelijk was dit een eenmalige uitschieter. De 5-way Uramaki was verder prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mariëlle
21 augustus 2021

Heerlijke 🍣 netjes bezorgd en keurig op tijd. Voor herhaling vatbaar

Floortje
20 augustus 2021

Altijd op tijd, lekker vers en vriendelijke bezorging

Ringo Windsant
20 augustus 2021

Supervers!!! Maar vooral super lekker!!

Eva
20 augustus 2021
Stan
18 augustus 2021

Lekker eten voor weinig geld topzaak!

A
15 augustus 2021
Lekker gegeten
15 augustus 2021
Keunen
14 augustus 2021
Nikki
13 augustus 2021

Er was iets verkeerd bezorgd, maar dat werd meteen perfect opgelost.

Nikki
12 augustus 2021

We hadden de surf&turf box vd maand besteld... Echt een aanrader!! Super vers en heerlijk!

W.
10 augustus 2021

Heerlijk gegeten! Verser kan het niet!

Rijkers
10 augustus 2021

Ik vond het best smakeloos deze keer.. ik weet niet wat ik precies miste. Ze zouden om kwart voor 6 bezorgen maar dat werd 6 uur, best een tijdverschil.

Mark
9 augustus 2021

Heerlijk, bijzondere combinaties, vers, prijs-kwaliteit prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vincent
8 augustus 2021

Makkelijk besteld, ruim op tijd geleverd en de Sushi was overheerlijk. Alles was super vers en van goede kwaliteit. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M peters
8 augustus 2021
Jet
7 augustus 2021

Het was 🔝

Rozan
7 augustus 2021

Heerlijke sushi en voor een hele fijne prijs. Ik ga er sowieso vaker bestellen.

F.R.
6 augustus 2021

was heerlijk weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Y baaten
6 augustus 2021

Sushi was top. Bij opmerkingen had ik aangegeven geen krab of vis in de poke bowl. Helaas zat er wel krab in.

Robert Smits
5 augustus 2021

Buiten het feit dat we een uur moesten wachten werd ook deze tijd niet gehaald ….. dus levering mag echt beter en sneller

Anke
5 augustus 2021

We moesten er even op wachten, maar de kwaliteit was heel goed

TC Deurne
5 augustus 2021
Cariena
5 augustus 2021

Prima sushi! Goede kwaliteit/prijs verhouding en snelle bezorging! Bezorger was een kwartier eerder dan de tijd die vermeld stond.

Dirk van den Biggelaar
2 augustus 2021

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Debbie Gerrits
2 augustus 2021
Emmalyn van Kessel
1 augustus 2021

Was goeie

Michel Claassen
1 augustus 2021
Kristel van Leeuwen
31 juli 2021

Het was allemaal erg lekker en zag er verzorgt uit.

Harmsen
31 juli 2021

Aantal keren in Japan geweest. Van jullie sushi word ik net zo blij als een bakje sushi uit Japan. De wasabi mag nog wel wat sterker.

Laura
30 juli 2021

De chicken poke bowl was lekker!

Patricia
30 juli 2021

Top

Cindy
27 juli 2021
Maas
26 juli 2021

Lekker sushi, veel en perfect op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dorine Daemen
24 juli 2021

Het was heerlijk, dank!

Inge
23 juli 2021

Keer op keer heerlijk!! En altijd (bijna) precies op tijd gaat de deurbel. Super !!

Mariëlle van Rossum
23 juli 2021

Heerlijk eten, super service!!

Smits
22 juli 2021

Sushi thuis laten bezorgen. Heerlijk gegeten, lekker vers en gevarieerd! Besteld via de site, betaald via ideal, werkt heel gemakkelijk. Wij gaan zeker vaker bestellen!!

Albert
18 juli 2021
M
16 juli 2021

Lekkere rollen! Snelle service

Lisanne
16 juli 2021

Lekkere sushi voor een goede prijs. Vers en goed van smaak

Vivian
15 juli 2021

Heerlijke sushi! Lekker op tijd en aardige bezorger! Ik raad het iedereen aan.

Han
14 juli 2021

Weer heerlijke sushi gegeten!! Altijd heerlijk en vers!

Thomas
12 juli 2021
ET
12 juli 2021
Riky
11 juli 2021

👍

Heidi Smits
11 juli 2021
BK
10 juli 2021

Heerlijk en perfect op tijd. Vermicelli mag minder. Ik mis de gedroogde paddo's en (inkt)vis... mjam! Verder mag het ook zonder de mails / beoordelingen bij iedere bestelling..

Dagmar
9 juli 2021

Helaas waren ze bij ons de saus vergeten van een bijgerecht.

Henk
8 juli 2021

Lekkere sushi

Kaat
8 juli 2021

Erg lekker vers en op de afgesproken tijd geleverd

Trudy Munsters
8 juli 2021

Geen verbeterpunt .. het was heerlijk

Nadine
8 juli 2021

Goede levering, netjes op tijd (iets eerder dan gevraagde tijd) goed rekening gehouden met speciale wensen (allergie), goed van smaak en goede porties bijgerechten.

Anoniem
7 juli 2021
A vd kruijs
5 juli 2021

De flamed nigiri is heerlijk ! Een aanrader !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Christa
4 juli 2021

Vond de sushi deze keer niet echt koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Doortje
4 juli 2021

Super lekker! Snelle service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid Arts
3 juli 2021

Was weer heerlijk. Alleen hadden we een warme bestelling. Als hij dan een half uur eerder komt, is dat biet handig, als nog niet iedereen dan thuis is. Dan liever iets later.

Mariëlle
3 juli 2021

Heerlijke sushi, sojabonen hadden net een tikkeltje meer gaar gemogen….

Frank Smits
30 juni 2021

Super lekker en vers!

Stefanie
30 juni 2021
Ronald Roy
30 juni 2021

Super lekkere en verse Sushi en Sashimi 👍

Geven
27 juni 2021

Een half uur later dan bevestigd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A
27 juni 2021

Lekker 👌🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lars de Rijk
26 juni 2021
JB
25 juni 2021
Jamie
24 juni 2021

Top bedrijf! Nette zaak,vriendelijk personeel en lekkere sushi!

Anjes
24 juni 2021

Geen verbeterpunten alleen maar complimenten. Ik heb sushi besteld en laten bezorgen voor verjaardag van mijn zus. Ze was uiterst tevreden en heeft heerlijk gegeten. Ze luste alles wat ik had besteld en heeft genoten. En de bestelling werd nog eerder bezorgd helemaal top.

Stefanie
24 juni 2021

Het was weer heerlijk! Bestellen ging vlotjes, bezorging zoals gevraagd, netjes op de aangegeven tijd. Super!

Cindy Kuunders
22 juni 2021

Het was heerlijk!

Mario Verburgh
21 juni 2021

Zeer goed, echt een aanrader voor kwalitatief goede Sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marijke
21 juni 2021

Heerlijke Sushi, netjes op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjolijn Fox
20 juni 2021

Heerlijk, zoals altijd! En als extra een portie sojabonen, omdat de vorige x per ongeluk 1 iets niet was gekomen, super service

Gijs steeghsi
19 juni 2021

Het was gewoon goed

A
19 juni 2021

Bezorging was precies op de aangegeven tijd. Sushi was lekker en smaakte vers. Had wel iets meer sojasaus bij gemogen!

Thijs
18 juni 2021
Joanita
17 juni 2021

Snelle service en heerlijke sushi

Kim
15 juni 2021

👌🏻

Van Mullekom
13 juni 2021

We hebben weer genoten. Ons bezoek zei: beter dan dit gaat niet dus!!!

Marjo
13 juni 2021

Het was super lekker. Echt van genoten complimenten

Lucy
7 juni 2021

Lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vera van Calis
6 juni 2021
Mg
3 juni 2021

Top

Henk van Duijn
1 juni 2021

Prima sushi, voor herhaling vatbaar!

Hetty Koolen
31 mei 2021

Het was weer heerlijk, geen min punten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

camp
30 mei 2021

Garnalen pas gebakken als ik de bestelling kom op halen super. Heerlijk ge eten tot de volgen de keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janneke
30 mei 2021

Super lekker weer! Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Charles
30 mei 2021

Vers, lekker, op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Louwi
29 mei 2021
Kim
29 mei 2021
Timmers
27 mei 2021

Top

Yvonne
27 mei 2021

Heerlijk gegeten en een super service

Marjolijn
27 mei 2021

Zoals altijd alles heerlijk en vers.

Loes Markhorst
25 mei 2021

De carpaccio sushi bevatte asperges. Dit stond nergens vermeld. Ik lust deze niet dus dat verpestte de smaak van de carpaccio sushi

Marij
24 mei 2021
Nimma rules
23 mei 2021
Anita Verkoelen
23 mei 2021
Kylie
23 mei 2021

Heerlijke sushi, prima prijs/kwaliteit verhouding en keurige bezorging in de gekozen tijd

J
22 mei 2021
Tamara
21 mei 2021
A vd Kruijs
20 mei 2021

Fantastisch lekkere sushi . Heel vriendelijk geholpen door Nina . Voor herhaling vatbaar !

Helmi
17 mei 2021

Het was heel lekker ,en ze brachten het mooi op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Caroline Linders
16 mei 2021

Inhoud varieert iedere keer weer was weer verrassend

Frank
16 mei 2021

De sushi was heerlijk en hoewel de prijs wat aan de hoge kant was, is de prijs-kwaliteit-verhouding prima! Keurig personeel, een professionele uitstraling en alles netjes op tijd. Tijdens het afhalen droeg één van de medewerkers zijn mondkapje niet. Toen ik aangaf dat ik dat niet hygiënisch vond, werd dat meteen hersteld en bood men excuses aan. Wij blijven hier terugkomen.

Cas
15 mei 2021
Leonardo
14 mei 2021

Sushi was top,lekker gegeten.Was voor herhaling vatbaar.

Claassen
14 mei 2021

Heerlijk!

Ans
13 mei 2021

Hele duidelijke gemakkelijke bestelsite!! Heerlijk eten!!

Matthijs van der Spek
11 mei 2021
Van rens
11 mei 2021
Kirsten
10 mei 2021

Pokebowl en meatlovers besteld. Was superlekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leon
10 mei 2021
JFeller
10 mei 2021

1e keer besteld bij Sushi8 Deirne Bestelling op tijd, netjes en vers geleverd/afgehaald Sushi zag er heel mooi uit, rijkelijk gevuld en smaakte fantastisch. Zeker een aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

WA
10 mei 2021

Snel en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mandy
7 mei 2021

Gister een iets mindere ervaring gehad met sushi eight, ik denk dat ze het druk hadden. 1 soort sushi was nog een beetje lauw en bezorging was 25 min telaat. Buiten dat was de sushi heerlijk, boden ze excuses aan en kan het niet altijd vlekkeloos lopen. Normaal nooit problemen gehad of minder tevreden geweest. Gewoon bestellen, is lekker.

Lonneke
6 mei 2021

Heerlijke sushi box ... echt alles was heerlijk ! Dus zeker nog een volgende keer 🥰

M.
6 mei 2021
Toos
6 mei 2021

smaak was goed lekker de sushi was te los opgerold viel bij het oppakken al uit elkaar

Manon
5 mei 2021

Het eten smaakt heerlijk, absoluut een aanrader. Diverse keren besteld en altijd vers. Helaas duurt de bezorging echter vaker minimaal 25 min langer dan afgesproken.

Marlon
3 mei 2021

De qualitybox is echt een aanrader! Heerlijk sushi! Love it

martijn bakkers
3 mei 2021

Aantal keren nu geprobeerd, verschillende boxen met aanvullende gerechten. Nog geen een keer dingen tegengevallen, erg lekkere verse sushi voor een goede prijs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Evi
2 mei 2021

Heerlijk gegeten, bestelling was klaar op de afgesproken tijd. Sushi was vers en heerlijk. Heel fijn dat de boxen nog wat aangepast kunnen worden, zodat het helemaal naar wens is. Top service en nogmaals, heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lisa
1 mei 2021
Anoniem
1 mei 2021

De sushi was echt heerlijk! Van hele goede kwaliteit. Top!

Sanne
30 april 2021

Heerlijk en goede service!

Gonny
30 april 2021

Sushipakket besteld. Prijs 38,00 euro. Er sprong niets echt uit. Niet geweldig.

Rob
29 april 2021

De bezorger was best lang onderweg (20 minuten), maar de sushi smaakte prima!

Udo
29 april 2021

Keurig op tijd en erg lekker!

Thomas
28 april 2021
Albert van den Akker
28 april 2021

We zijn erg tevreden. Bestelling werd precies op tijd geleverd en de sushi was overheerlijk. Ga zo door!

Diana
28 april 2021
Liesbeth
27 april 2021

Wederom heel lekker gegeten èn op tijd bezorgd.

Tom Kerstens
26 april 2021

Het was erg lekker